انتخابات 1396

به امید پیروزی جبهه حق.......

انتخابات 1396

به امید پیروزی جبهه حق.......

۷ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۶ ثبت شده است

روحانی از رئیسی به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری شکایت کرد.

روحانی در پایان مناظره دوم شکایت خود را از یکی از نامزدهای انتخاباتی تقدیم کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری کرد.

دومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه (15 اردیبهشت ماه) در حالی پایان یافت که حجت‌الاسلام حسن روحانی شکایت خود را از حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی دیگر نامزد ریاست جمهوری به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ارائه کرده است.

عنوان شکایت روحانی از رئیسی مربوط به اظهارات وی مبنی برآنکه صندوق ذخیره فرهنگیان به یغما رفته، بوده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، گفتنی است؛ در پایان مناظره اول هم چهار نامزد انتخاباتی شکایت خود را نسبت به اظهارات یکدیگر به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ارائه کرده بودند.

  • علی اکبری

رییسی: رقیب خاصی در انتخابات ندارم

حضور رئیسی در جمع مردم زنجان

ابراهیم رییسی با بیان اینکه من رقیب خاصی در انتخابات ندارم، گفت: من آمده‌ام که فقر مطلق، فساد و بیکاری را از بین ببرم و دغدغه علمای اهل سنت و شیعه را پیگیری کنم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی صبح امروز در اجتماع سراسری علمای اهل سنت که در تالار آدینه تهران برگزار شد، با بیان اینکه اگر اراده خدا باشد و رای شما و مردم با من همراه شود، خدمت گزار مردم خواهم بود، گفت: امروز در جامعه ما وحدتی مثال زدنی وجود دارد که به برکت بصیرت مردم و هدایت های شما علما و امنیت کشور است که با هوشیاری علما و فرهیختگان اهل سنت حفظ می شود و اگر غیر از این بود بیگانگان در صفوف ملت نفوذ می کردند.

وی افزود: بعد از سی و هشت سال با تمام افتخارات انقلاب اسلامی وضعیت فقرا و محرومان و بیکاری برای تحصیل‌کردگان زیبنده جامعه ما نیست. ما هر روز نباید شاهد خبری ناگوار از تخلف و فساد اداری باشیم. باید ساختار جامعه اصلاح شود و دیگر شاهد مدارس کپری در کشور نباشیم.

رییسی گفت: ما معادن و ثروت در این کشور کم نداریم و در کردستان ما نیز ثروت های خدادادی فراوانی وجود دارد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: کشور ما مشکل کمبود آب ندارد، مشکل مدیریت منابع آب، انرژی و خاک را دارد. اگر از این میزان نقدینگی که در اختیار دولت قرار داشت، درصدی در اختیار اقتصاد کشور قرار می‌گرفت شاهد این حجم از بیکاری در کشور نبودیم.

وی گفت: رای دادن مردم به من برایم افتخار است اما واقعا هوی و هوس ریاست جمهوری در سر ندارم و جایگاه خدمتگزاری به آستان قدس را افتخاری می دانم که با هیچ چیز نمی خواهم عوضش کنم اما وقتی کسانی به آستان قدس بیایند و از مشکلات شان گلایه کنند باید برای شان کاری کرد.

رییسی افزود: من به همه کسانی که به این ملت خدمت کرده‌اند احترام می‌گذارم و معتقدم آنچه که مطرح کردم که فارغ از جریان های سیاسی به صحنه آمده‌ام به همین دلیل است که باید فارغ از گویش‌ها، جریان‌ها و اقشار و اقوام در مدیریت کشور تغییر ایجاد کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه کشور ما امروز در منطقه باید اولویت را ارتباط با همسایگانمان قرار دهد، گفت: نماد انتخاباتی ما کارت شناسایی ملی است که معنایش این است که فارغ از جریان‌ها و قوم و مذهب مردم به آنان نگاه می‌کنیم.

وی افزود: ما باورمان این است که با کمک شما علما و با برداشتن خط کشی‌هایی که انجام شده و با باور به توانمندی جدی مردم و جوانان می‌توانیم مشکل کشور را حل کنیم.

رییسی افزود: من این موضوع را به آقایان علما محدود نمی‌کنم، هرکس که بتواند کمک کند مشکلات را حل کنیم از استاد دانشگاه تا کسی که در کسوت روحانیت است می‌تواند با ما همراه شود.

وی با بیان اینکه من رقیب خاصی در انتخابات ندارم، گفت:  برخی می‌گویند من به اصطلاح طلاب، رقیب زید و بکر و خالدم، نه من رقیب کسی نیستم، من آمده‌ام فقر مطلق، فساد و بیکاری را از بین ببرم و دغدغه علمای اهل سنت و شیعه را پیگیری کنم.

رییسی افزود: ما جز رضای خدا نمی‌خواهیم و دعا می‌کنیم که جز آنچه که شایسته این ملت است، رخ ندهد.

به گزارش ایسنا، در این نشست، مولوی نظیر احمد سلامی، نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری نیز طی سخنانی با بیان اینکه همه کسانی که برای انتخابات تایید شده‌اند، آدمهای خوبی هستند، گفت: از جمله حجت الاسلام حسن روحانی که دوست خوب ما است که چهارسال در خدمت نظام و رهبری بوده است و البته هر کس دیگری هم انتخاب شود، به نظام خدمت می کند.

وی افزود: اولویت در موضوع انتخابات، رای دادن است فارغ از اینکه به چه کسی رای دهیم، چرا که خداوند این انتخاب کردن را یک امانت می دانند.

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان ادامه داد: امانت دایره بسیار وسیعی دارد و همین رای دادن و انتخاب کردن خودش یکی از این امانات است.

وی با بیان اینکه در انتخابات هیچ کس نباید فکر کند که رای من یک نفر تاثیری ندارد، گفت: همه باید در نظر داشته باشند که حتی اگر کاندیدایی که کاملا با معیارهای شان تطابق ندارد، در انتخابات حاضر نیست، باید به صورت نسبی به این موضوع نگاه کنند و به یکی از کاندیداها رای دهند.

  • علی اکبری
اسحاق جهانگیری در برنامه بادوربین وقتی از سختی‌های زمان زنگ برای مردم سخن می‌گفت بغضش ترکید.

به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری در برنامه بادوربین وقتی از سختی‌های زمان زنگ برای مردم سخن می‌گفت بغضش ترکید و جملاتی را با بغض از آن ایام بیان کرد.

او گفت: آن زمان جنگ بود برنامه برای اداره کشورداشتن سخت بود گاهی ۷ میلیارد دلار درآمد کلی کشور بود باید دست مریزاد گفت به آنها که آن زمان کشور را اداره کردند ۴ میلیارد برای تقویت بنیه دفاعی بود با دو میلیارد دلار کشور را اداره می‌کردیم جایی ۱۲۰ میلیارد دلار داشتیم در یکسال.

جهانگیری تاکید کرد: همان زمان مشاور مالی یکی از قسمت‌های جنگ بودم واقعا روزهای سخت و دشواری بود اداره کشور سخت بود ولی خوب اداره شد دوره سازندگی رسید منابع اداره کشور برای ویرانی‌های کشور کجا بود چند استان کشور ویران شده بود برخی در استان‌های دیگر مستقر شده بودند زیر بناهای کشور تخریب شد برنامه سازندگی تدوین شد.
  • علی اکبری

مصطفی میرسلیم کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امشب (سه‌شنبه 12 اردیبهشت) با حضور در دانشگاه امام صادق(ع)، در برنامه پرسش و پاسخ دانشجویی، به بیان برنامه‌های خود پرداخت.

وی با اشاره به تفاوت اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی، اظهار داشت: اسلام ناب محمدی یعنی اعتقاد به دینی که در آن اطاعت از خدا، رسول و امامان باید کرد و هیچ چیز دیگر در این مقوله جایگاهی ندارد. در مقابل اسلام ناب محمدی، اسلام آمریکایی قرار دارد. اسلامی که در آن مسلمانانی هستند که در اقدامات خود توجه به آمریکا را هم مورد نظر خود قرار می‌دهند، که البته این تعبیر خوش‌بینانه است.

میرسلیم افزود: تعبیر بدبینانه از اسلام آمریکایی این است که مسلمانان در اصول عملکرد خود توجه اساسی به آمریکا و در واقع وابسته به آمریکا باشد. در واقع می‌توان گفت اسلام آمریکایی یعنی این که بگوییم اگر با آمریکا سازش نکنیم منافع ما به هیچ عنوان تامین نخواهد شد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به عملکرد دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم تصریح کرد: دولت یازدهم که روی کار آمد اینگونه بیان کرد که سرچشمه تمام تحریم‌ها آمریکاست و تا با آمریکا سازش نکنیم تحریم‌ها برداشته نخواهد شد و این بدین معنی قفل بودن چرخ اقتصاد است.

وی با اشاره به تحریم‌های دولت جدید آمریکا علیه ایران گفت: آمریکا دو ماه پیش تحریم‌هایی علیه ما وضع کرد و مسئولین ما دل خودشان را به اروپا خوش کرده‌اند که دنبال رویه از تحریم‌های جدید آمریکا نکنند، ولی دیدیم که اروپایی‌ها نیز با دنباله روی از آمریکا تلویحاً تحریم‌های آمریکا علیه ایران را تایید کردند.

میرسلیم با انتقاد از عملکرد تیم دیپلماسی دولت روحانی خاطر نشان کرد: دولت یازدهم احساس میکرد اگر با آمریکا سازش کند مملکت و وضعیت اقتصادی کشور به حالت اول خود بر می‌گردد و تمام تحریم‌ها برداشته می‌شود و پس از برداشتن تحریم‌ها دولت ما می‌تواند دوباره هرچه بیشتر نفت خام بفروشد و درامد نفتی سرشاری کسب کند و اقتصاد کشور را متحول نماید. از نظر بنده این ایدئولوژی دولت یازدهم است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت: امروز 4 سال از روی کار آمدن دولت روحانی گذشته و همه به خوبی فهمیدند که امید به آمریکا یک امید واهی بوده است. البته بنده منکر زحمت‌های تیم مذاکره کننده کشورمان نمی‌شوم، ولی از نظر بنده مذاکره کردن فن و فنون خود را دارد.

وی با اشاره به این که آمریکا و 5 کشور مذاکره کننده در پرونده هسته‌ای به نسبت ایران 20 برابر بیشتر از کارشناسان خبره در مذاکرات استفاده کردند، گفت: این موضوع نشان می‌دهد که آنها به خوبی کار خود را بلد بودند و در واقع در این کار حرفه‌ای بودند.

میرسلیم افزود: وقتی اخبار مذاکرات بیرون آمد و مذاکرات به نتیجه رسید، دستاوردش این بود که حق غنی‌سازی ما به رسمیت شناخته شد، که این به رسمیت شناخته شدن برای ما از اهمیت بالایی برخوردار بود. چرا که دانش هسته‌ای، دانشی است استراتژیک و بسیار مهم که در صنعت پزشکی، کشاورزی و تولید برق استفاده‌های گسترده‌ای از آن می‌شود و بنده با قاطعیت می‌گویم که هیچ کشوری حق این را ندارد که ما را از داشتن صنعت هسته‌ای محروم کند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این که، آمریکایی‌ها از هر فرصتی برای نابودی صنعت هسته‌ای ما استفاده می‌کنند، گفت: آمریکایی‌ها می‌خواهند هر طور که شده مانع رسیدن ما به فن‌آوری هسته‌ای شوند. آنها حتی در سال‌های گذشته مانع این شدند که تحصیل کنندگان ما در رشته‌های مرتبط با علوم هسته‌ای نتوانند در خارج از کشور به تحصیل خود ادامه دهند.

وی با بیان این که آمریکایی‌ها هیچ‌گاه خیرخواه ما نبودند تصریح کرد: اشکالی که ما به دولت یازدهم می‌گیریم این است که آنها با کسی وارد مذاکره شده‌اند که هیچ‌گاه خیرخواه ما نبوده‌اند و بنده متاسفم که بگویم مسئولین ما با دانستن این مسئله هنوز هم بر رویکرد سازش با آمریکا لجاجت می‌کنند، حتی وقتی دیدن که آمریکا یک قدم هم در اجرای تعهدات خود بر نداشته است.

میرسلیم با انتقاد از دولت‌های گذشته، گفت: تا کی می‌خواهید این کشور را معطل خود کنید، 12 سال از ابلاغ سند چشم‌انداز می‌گذرد و ما در این 12 سال عملکرد بسیار ضعیفی داشته‌ایم، آن هم در شرایطی که در کشور دارای انبوهی از استعدادهای بالا هستیم. امروز حرف من این است که چرا مسئولین ما به حرف رهبری توجهی ندارند، که آمریکا قابل اعتماد نیست و صلاح شما را نمی‌خواهد. چرا نباید ما از فارغ‌التحصیلان خودمان استفاده کنیم و آنها را پس از صرف هزینه‌های تحصیل و هنگامی که به ثمر می‌رسند، اجازه می‌دهیم آنها جذبکشورهایی مانند آمریکا و کانادا شوند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: از نظر بنده معنای اسلام آمریکایی همین است، یعنی هر قدمی که بر می‌داریم توجه کنیم که نظر آمریکا در قدم ما جلب شده است یا خیر.

وی با انتقاد از دولت یازدهم که مدام برجام را سندی دست‌آوردی بی‌نظیر اعلام می‌کند، تصریح کرد: چشم‌داشتن به این که از برجام تمام سعادت ما فراهم می‌شود، امری ساده‌انگارانه است و بنده برای تبیین این مفهوم است که وارد میدان رقابت انتخاباتی شده‌ام.

میرسلیم با تمجید از عملکرد چند دهه حزب موتلفه گفت: موتلفه هیچ‌گاه به دنبال قدرت‌طلبی نبوده است و بنده به نمایندگی از حزب موتلفه به این دلیل وارد صحنه شده‌ام که جلوی فرصت‌سوزی‌های امروز را بگیرم.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: بدانید موفقیت حاصل نمی‌شود مگر با مشارکت عمومی و دوام نمی‌آورد مگر با نظارت عمومی. مشارکت عمومی یعنی مردم در چارچوب تشکیلات خودشان در پیشبرد امور تاثیرگذار باشند. زیرا فرد به تنهایی نمی‌تواند نقشی ایفا کند، ولی وقتی تبدیل به تشکل شد آن وقت است که می‌تواند مطالبات به حق را دنبال کند.

وی گفت: از نظر بنده مردم امروز کار نظارتی خود را به خوبی انجام نمی‌دهند، چرا که می‌دانند صدای آنها به جایی نمی‌رسد. پس نیاز است تا با ایجاد تشکل‌های مردمی بتوانند صدای خود را در قسمت‌های تصمیم‌ساز جامعه مطرح کنند. امروز متاسفانه فساد از مرتبه‌های پایین آغاز می‌شود و به تدریج به فساد بزرگ و سازمان‌یافته تبدیل می‌شوند ولی مردم با این که از ابتدا مشرف به این فساد‌ها هستند چون می‌دانند به شکل فردی صدایشان به جایی نمی‌رسد از بیان مشکلات خودداری می‌کنند.

میرسلیم در بخش دیگری از سخنانش با به کار بردن اصطلاح نعل وارونه به انتقاد از برخی مسئولین پرداخت و تصریح کرد: برخی مسئولین امروز عملکردشان شبیه نعل وارونه است، بدین معنی که برخی مسئولین عملکردشان با بیان نظراتشان اختلاف 180 درجه دارد و این یک تناقض و تضاد است که امری پسندیده نیست.  

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از رفتار برخی کاندیدا در مناظره جمعه گذشته گفت: بنده وقتی که در مناظره هفته گذشته دیدم که بین برخی کاندیداها دعوای لفظی ایجاد شده واقعاً عرق شرم بر پیشانیم نشست و به همین دلیل بود که شما دیدید در مناظره و پس از آن اتفاقات سرم را پایین انداخته بودم.

وی در پاسخ به یکی از دانشجویان که از او پرسید چرا شما با وجود این که از شرایط کنونی ناراضی هستید، سعی نمی‌کنید تا با کنار رفتن خودتان فضا را برای انتخاب فردی انقلابی مهیا کنید، گفت: رهبر ما تکلیف را مشخص کرده‌اند و گفته‌اند که سعی کنید به هر نحوی مشارکت‌ها افزایش پیدا کند، پس اگر بتوانیم تمام سلایق بیشتری را در انتخابات مشارکت دهیم قطعاً آمار مشارکت مردم بالاتر خواهد رفت.  

میرسلیم ادامه داد: در شرایط کنونی گروهی هستند که به بنده تعلق خاطر دارند و تنها می‌خواهند به بنده رای بدهند و کنار رفتن من باعث این می‌شود که مشارکت مردمی پایین بیاید.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: من برای قدرت نیامده‌ام، آمده‌ام اگر توفیق خدمت پیدا کردم تمام توان خود را برای آبادانی کشور به کار گیرم.

وی با تاکید بر این که موتلفه همواره حامی جریان انقلابی بوده و هست، گفت: اگر خاطرتان باشد بنده در مناظره‌ها هم پاس‌هایی به کاندیدای جبهه مردمی دادم ولی آنها نتوانستند آبشار بزنند.

میرسلیم در انتها تاکید کرد: اگر در مناظرات آینده ببینم که کاندیداها دوباره به دنبال حاشیه‌سازی هستند، ساکت نخواهم ماند و به شخصه به قضیه ورود خواهم کرد.

  • علی اکبری
به گزارش  خبرنگار انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان؛   "مصطفی هاشمی طبا" یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری است که اخیرا در محل وزارت کشور حاضر شد و ثبت نام کرد.
 
"سید مصطفی هاشمی طبا" از سیاستمداران قدیمی ایرانی است که در پست های گوناگونی از زمان ریاست جمهوری محمد رجایی  و دولت های پس از آن در حال خدمت رسانی بوده است.
 
مصطفی هاشمی طبا کیست؟ 
 
 
سید مصطفی هاشمی طبا ، وزیر صنایع در دولت‌های محمدجواد باهنر و رییس سازمان تربیت بدنی در دولت دوم هاشمی رفسنجانی (۱۳۷۲-۱۳۷۶) و دولت اول  اصلاحات (۱۳۷۶-۱۳۸۰) بوده‌است. مصطفی هاشمی طبا همچنین مدتی رییس کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران بود.
 
 مصطفی هاشمی طبا کیست؟
 
وی در فروردین ۱۳۹۳، طی حکمی از سوی محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان وی را به عنوان مشاور خود در امور زیربنایی، سرمایه‌گذاری و توسعه زیر ساخت‌های ورزش کشور معرفی کرد. 
  • علی اکبری


رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری مستقر در سازمان صداوسیما از برگزاری اولین مناظره کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در جمعه هفته جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، احسان قاضی‌زاده هاشمی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب، اظهار کرد: اولین مناظره جمعه همین هفته به مدت سه ساعت با حضور شش کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

وی افزود: مناظره دو به دو نداریم و مناظره‌ها با حضور شش کاندیدا انجام خواهد شد.

این عضو شورای نظارت بر صداوسیما همچنین بیان کرد: مناظره‌های تلویزیونی از دو شبکه یک و شش پخش خواهد شد.

وی در ادامه اظهار کرد: امشب کمیسیون تبلیغات در جلسه‌ای در خصوص برنامه‌های ضبطی، مستند و همچنین مناظره نمایندگان نامزدها جلسه داشته و قرعه‌کشی انجام خواهد شد.
  • علی اکبری


روزنامه وقایع اتفاقیه بخشی از اظهارات میرسلیم در باره تخلفات شهرداری تهران را منتشر کرد.این روزنامه نوشت:
 
میرسلیم در پاسخ به این سؤال که در رسانه‌ها مطرح شده، شما نامه‌ای در مورد تخلفات قالیباف نوشته‌اید درباره چه مواردی بوده و به کجا رسیده است، می‌گوید‌: «در رابطه با شکایت از قالیباف در ذات وجود من نهفته است که نمی‌توانم با تخلف کنار بیایم و هیچ فرقی نمی‌کند. موارد مختلفی از خلاف و اشکال پیش آمده که نسبت به آنها حساسیت نشان داده‌ام و به‌عنوان عضوی از حزب پیگیری کرده‌ام. در درجه اول به‌عنوان عضوی از مجمع تشخیص مصلحت نظام پیگیر تخلفات بوده‌ام و در روزهای اول سرکارآمدن قالیباف او به منزل من آمد و با او صحبت کردم و خیرخواه بودم و در اسفند ۱۳۹۳ به او گفتم که در شهرداری خلاف‌هایی صورت می‌گیرد که قالیباف پاسخ داد؛ دست روی دلم نگذار واویلاست! به او گفتم باید آنها را درست کنی و اعمال باید درست انجام گیرد. اگر این کار صورت نگیرد به ضرر مردم تمام می‌شود و چه از طرف من و چه از طرف برادر من باشد هیچ فرقی نمی‌کند.»
  • علی اکبری